Шановні мешканці та гості м. Житомир: Бювет №1 питна вода з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну працював на благо міста та мешканців Житомира, ми знизили ціну на 0.50 коп. в наших автоматах з продажу води, які розміщено по мікрорайонах нашого міста, та коли все зросло в ціні Бювет №1 повернулись до ціни яка була перед війною 0.80 коп.

З кожним місяцем всі складові які потрібно для приготування якісної питної води подорожчали в 5-7 разів і на сьогоднішній день Бювет№1 змушено підняв ціну в автоматах з питною водою з 0.80 -1.50.

Після дуже значного подорожання  води нам кожного дня телефонує багато пенсіонерів та різних мешканців нашого міста з проханням понизити ціну на питну воду. Бювет №1 прислухався до мешканців та влади міста і знизив  ціну на питну воду з 18.09.2022 ціна за 1л. складає 1.20 грн. Дякуємо за розуміння.

Також мешканці міста можуть завітати до нас в Бювет№1 за адресою вул. Соснова 34б та придбати якісну питну воду в тару клієнта за найкращою ціною в місті 0.50 коп. за 1л., також в продажі маємо бутлі для води, помпи та багато різних аксесуарів.